Životopisný film Stevena Jobsa v hl. úlohe
Ashton Kutcher

Steve Jobs movie
Steve Jobs - spoluzakladateľ Applu a jedna z vedúcich osobností počítačového priemyslu, zomrel 5. októbra 2011. Po jeho smrti, ako to už u známich ľudí chodí, sa svet začal viac zaujímať o život Steva Jobsa, ako sa vypracoval na jedného z najbohatších ľúdí tejto planéty a jeho úskalia s vývojom softvéru.


Životopisný film Stevena Jobsa

- Hollywood pripravuje sfilmovanie životného príbehu S. Jobsa, to ako začínal a to kam sa až tento svetový velikán vypracoval. V hlavnej úlohe by mal Jobsa stvárniť americký herec, Ashton Kutcher,  momentálne najviac známi zo seriálu dva a pol chlapa, kde zaujal miesto po hl. postave seriálu, Charlieho Sheena.

Nechcem zatracovať Ashtonov herecký talent, nakoľko je to môj veľmi obľúbený herec, ale  hlavným dôvodom prečo by mal Jobsa stvárňovať práve Ashton  je, že sa veľmi podobá na mladú vtedy začínajúcu legendu sveta Stevena Jobsa.

Nakoľko nie je možné nakuknúť pod scenár je nevedno či bude mladý herec musieť stvárniť Jobsa v jeho ťažkých obdobiach kedy bol viac pri tele počas toho ako bojoval so zákernou chorobou, rakovinou. Čo by bol pre herca nesmierne ťažký oriešok, to ako sa s tým nakoniec popasuje sa nechajme prekvapiť a jediné čo teraz môžeme robiť je čakať kým sa snímok dostane do kín.


Komentáre